Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval

Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongevalNieuw-Vennep, 9 oktober – De snelweg A44 is donderdagochtend tussen de A4 en de afrit Abbenes enige tijd volledig afgesloten geweest voor al het verkeer. Een automobilist is op de snelweg de macht over het stuur verloren en in de zijkant van een Rimob geknald, precies op de plek waar een betonblok ter versteviging zit. De auto kwam na de aanrijding midden op de weg tot stilstand.

Een vrachtwagenchauffeur die het zag gebeuren heeft zijn combinatie dwars over de weg gezet ter bescherming van het slachtoffer. Het slachtoffer is in de auto gestabiliseerd en moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

De verwachting was dat de snelweg rond 11.30 uur weer open ging. De Rimob (RIMpelbuisOBstakelbeveiliger) wordt later op de dag vervangen.

De politie heeft 2 maal een proces verbaal uitgeschreven voor het negeren van een rood kruis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Nieuw-Vennep: A44 afgesloten na ongeval”

  1. ingeborg

    Die chauffeur is in mijn ogen een held, wat super goed gedaan.Topper.

  2. Kijk, zo leer je dat in je cursus Beroepschauffer: eerst de zaak afblokken en aan de veiligheid denken
    voordat je gaat kijken!

    Toppie actie: dan liever wat later bij de klant dan er met de 40 ton overheen gestruikeld en meer schade ….

    Zo zie je ze niet vaak meer……

Reacties zijn gesloten.